AKI_04AKI_04

Naši izdelki so namenjeni najrazličnejšim uporabnikom v industriji, gradbeništvu, obrti in tudi drugih sorodnih dejavnostih. S svojim znanjem in izkušnjami lahko izpolnimo tudi najzahtevnejše tehnične in vizualne standarde naših partnerjev, sodelujemo pri  snovanju novih izdelkov ter načrtovanju in izvedbi njihove proizvodnje.

Cevi in jedra za industrijo
Kartonske cevi in jedra so povsem prilagojene zahtevam uporabnikov tako glede njihove dolžine, premera in debeline stene kot glede njihovih mehanskih in drugih lastnostih. Običajno jih izdelujemo iz sivega kartona, za izdelke s posebnimi tehničnimi ali vizualnimi zahtevami pa uporabljamo tudi kraft papir ali druge posebne vrste papirja in folij.

Cevi za gradbeništvo
Gradbene cevi se od klasičnih cevi za industrijo razlikujejo po kvaliteti obdelave zunanjega in notranjega sloja, ki zagotavlja potrebno vodo neprepustnost. Uporabljajo se za razbremenitev betonskih konstrukcij, izdelavo instalacijskih in ventilacijskih kanalov ter kot betonski opaž.   

Embalaža
Embalaža iz kartonskih cevi je okolju prijazna in vsestransko uporabna.  Zaradi svoje oblike in lastnosti, ki iz nje izhajajo, je nekoliko posebna - drugačna in še posebej zelo trpežna.  Primerna je za pakiranje najrazličnejših izdelkov,  z uporabo posebnih materialov pa lahko vanjo neposredno pakiramo tudi prehranske izdelke. Širok izbor materialov, potiska in načinov zapiranja nam omogoča raznovrstno ponudbo, ki jo povsem prilagodimo željam in potrebam naročnika.

Izdelki za scenografije in interier
Oblikovne in tehnične lastnosti kartonskih cevi omogočajo njihovo raznovrstno uporabo tudi pri oblikovanju interjerjev, scenskih in sejemskih postavitvah ter opremljanju izložb. Oblikovalcem predstavljajo stalen izziv pri iskanju drugačnih in inovativnih načinov njihove uporabe.

Izdelano po meri
Našo široko paleto izdelkov povsem prilagodimo vašim željam in potrebam. Naši sodelavci vam bodo svetovali pri načrtovanju najprimernejšega izdelka za vas.

Premeri od 6 mm do 500 mm

Širok razpon dolžin za vse potrebe do 6 metrov

Debelina stene od 0,5 mm do 15 mm

Širok izbor materialov in dodelave