Zgodba o dišečih nageljnih, ljubečem srcu,
slovenskem medu in tradiciji.

To ni povsem navadna embalaža, to je embalaža z zgodbo. Z zgodbo o lepoti in romantičnosti slovenskega podeželja. Podeželja, kjer že stoletja dolgo, sredi čiste in neokrnjene narave, v tesnem sožitju z avtohtono kranjsko sivko, generacije slovenskih čebelarjev pridelujejo slovenski med.

Ponudite svoje medene izdelke v embalaži, ki privablja in varuje.

Embalaža pretvori kozarec medu v zaželeno darilo ali spominek, njena kakovostna izdelava pa omogoča, da jo kasneje lahko uporabimo za shranjevanje ali ponovno kot darilno embalažo. Po obrabi jo je mogoče v celoti reciklirati, saj so vsi uporabljeni materiali naravni, okolju prijazni in v celoti razgradljivi.

Trpežna embalaže varuje kozarec medu pred poškodbami, zato je zelo primerna za prenašanje in različne vrste transporta, celo na letalu. Zaradi svojega prikupnega videza je uporabna tudi kot namizna dekoracija, ki nudi medu zaščito pred sončno svetlobo.

Nagrajeno oblikovanje,
prežeto s slovenskim ljudskim izročilom.

Oblikovanje embalaže črpa iz bogate ljudske likovne tradicije in se skozi izbrane materiale in barve navezuje na značilnosti slovenskega čebelarstva. Bela barva embalaže simbolizira čistost neokrnjene narave in medu. Izbrani motivi asociirajo na slovensko podeželje in slovensko ljudsko umetnost ter poudarjajo žlahtnost ročne izdelave in edinstvenost tako medu kot embalaže. Siva barva v oblikovanju motiva simbolizira kranjsko sivko in  skupaj s toplo rjavo rumeno barvo, ki  posebej poudari karakter izdelka,  vizualno podobo embalaže in med poveže v enotno zgodbo.

Izberite pravo za vaše izdelke.

Ponudite svoje medene izdelke v embalaži, ki privablja in varuje. Izberite med izdelki, ki se med seboj dopolnjujejo in dajejo vašemu medu novo dodano vrednost.

Velika visoka škatla
V celoti izdelana iz kartona in papirja, z visokim pokrovom. Vzorec je sestavljen iz motivov slovenskega nageljna in srca v sivi in medeno rumeni barvi na beli podlagi. Na voljo je v dveh različicah vzorcev. Pokrov je potiskan.

Premer 102 mm, višina 185 mm

Primerna za 720 ml kozarce

Velika nizka škatla
V celoti izdelana iz kartona in papirja, z visokim pokrovom. Vzorec je sestavljen iz motivov slovenskega nageljna in srca v sivi in medeno rumeni barvi na beli podlagi. Na voljo je v dveh različicah vzorcev. Pokrov je potiskan.

Premer 102 mm, višina 115 mm

Primerna za 314 ml kozarce

Srednja škatla
V celoti izdelana iz kartona in papirja, z visokim pokrovom. Vzorec je sestavljen iz motivov slovenskega nageljna in srca v sivi in medeno rumeni barvi na beli podlagi. Na voljo je v dveh različicah. Pokrov ni potiskan.

Premer 85 mm, višina 115 mm

Primerna za 212 ml kozarce

Mala škatla 
V celoti izdelana iz kartona in papirja, z visokim pokrovom. Vzorec je sestavljen iz motivov slovenskega nageljna in srca v sivi in medeno rumeni barvi na beli podlagi. Na voljo je v eni različici. Pokrov ni potiskan.

Premer 67 mm, višina 105 mm

Primerna za 110 ml kozarce

Škatla za steklenico
V celoti izdelana iz kartona in papirja, z visokim pokrovom. Vzorec je sestavljen iz motivov slovenskega nageljna in srca v sivi in medeno rumeni barvi na beli podlagi. Na voljo je v eni različici. Pokrov ni potiskan.

Premer 85 mm, višina 360 mm

Primerna za 350 ml steklenice

Dodatki in škatle po meri
Pri naših sodelavcih preverite ponudbo ujemajočih se darilnih vrečk ter ovijalnega papirja ter možnosti prilagoditev embalaže vašim željam. Svetovali vam bomo pri pripravi celovite rešitve embalaže za vaše izdelke.

Dodajte svoj znak ali logotip

Velikosti in dodatki po meri

DDV ni vključen v ceno. | *Ob naročilu večjih količin priznamo na to ceno še dodatni količinski popust. Za naročilo 250 kosov in več 5% popust in za naročilo 500 kosov in več 8% popust, pri čemer se hkratna naročila za različne dimenzije embalaže med seboj lahko seštevajo.

Z veseljem vam jo bomo predstavili.

Posvetujte se z našimi sodelavci o najboljši izbiri za vas. Za vse informacije o izdelkih in prilagoditvah ter naročila smo na voljo po telefonu in elektronski pošti.

+386 (0)3 703 15 90 od ponedeljka do petka med 7. in 15. uro

info@akiizlake.si