Tukaj smo, da vam s svojim znanjem in veščinami pomagamo udejaniti tisto, kar želite, vam svetujemo, ko potrebujete našo pomoč in skupaj z vami poiščemo najboljše rešitve, da bo izdelek točno tak kot si ga želite in potrebujete.

+386 (0)3 703 15 90

info@akiizlake.si

Ob Savinji 22, 3313 Polzela

Ekipa
Da bo izdelek, ki ste ga naročili, zadovoljil in celo presegel vaša pričakovanja v podjetju skrbi petnajst zaposlenih sodelavcev.  Prav vsi imamo na različnih področjih dela, ki ga opravljamo, bogate in dolgoletne izkušnje, kar nam omogoča, da skupaj delujemo kot usklajena in dobro uigrana ekipa.

Andrej Kropivšek
Direktor

Vodim podjetje, skrbim za njegov razvoj, s svojimi sodelavci rešujem najtežje izzive in skupaj z vami poiščem hitre in učinkovite poti za  dosego vaših ciljev.

Nives Kropivšek
Embalaža
Oblikovanje in izdelava embalaže je moje področje dela, ki ga opravljam z velikim veseljem. Skupaj s svojimi sodelavci poskrbim, da pri nas izdelana embalaža odraža karakter in predvsem visoko kakovost vaših izdelkov.

Miran Izlakar
Prodaja

Sem v stalnem kontaktu z našimi naročniki in dobavitelji. Poskrbim, da so vaša naročila sprejeta in potrjena, naročeni izdelki pa ustrezne kakovosti in pravočasno pripravljeni za prevzem.